Boekje te koop!

Posted on 12 oktober 2012

3


Onder de titel, Samen voor onze jong, heb ik een boekje gemaakt met een verzameling blogs uit het afgelopen jaar. Dat boekje wordt verkocht voor vijf euro per stuk en alle vijf de euro’s gaan naar een project van de stichting Vrienden van Hunedoara.  

Uiteraard hoop ik dat veel mensen het boekje gaan kopen en de inhoud waarderen. Ik probeer na te denken over de wereld om me heen en schrijf daar graag over. Het zou mooi zijn wanneer mensen zich in mijn schrijfsels en gedachten herkennen. En wie weet heeft dat weer een kleine invloed op mijn eigen toekomst als eventuele wethouder voor een nieuwe periode.

Een van mijn grote drijfveren is het werken voor en met jonge mensen. Daarom wil ik aan de verkoop van het boekje een goed doel koppelen dat juist ook voor jonge mensen belangrijk is. Ik heb ervoor gekozen een project te steunen van de stichting “vrienden van Hunedoara.” Een grote groep jongeren uit Oss gaat helpen bij het realiseren van een uitbreiding van een school voor kinderen met een beperking in Roemenië. Dat is goed voor de Osse jongeren en uiteraard goed voor de gehandicapte kinderen in Roemenie. Dat doel wil ik graag steunen.

Door mijn schrijfsels op deze manier te bundelen en te verspreiden denk ik jonge mensen in Oss en Roemenië te helpen. Bovendien is schrijven gewoon erg leuk. Ik hoop via mijn weblog en dit boekje ook bekendheid te geven aan mijn ‘verhaal’ over de werkelijkheid. Dat is mijn werk. Maar ik ervaar het gelukkig als meer dan alleen mijn werk. 

Maandag 15 oktober presenteer ik het boekje om 21.00 uur in de Osse Jozefkerk. Het boekje is te bestellen via de website van het CDA in Oss en is vanaf 20 oktober bovendien te koop bij boekhandel Derijks in Oss.

Posted in: Uncategorized