Sponsoren bedankt

Posted on 15 september 2018

2


Het was een mooie middag. Lekker gezwommen met oud-collega’s Hans Boerboom en Gé Wagemakers. Twee kilometer om precies te zijn. En voor het goede doel. Bovendien hebben we met zijn drietjes, ruw geschat, zo’n 3500 euro opgehaald voor KWF. Ik loop morgen vast krom van de spierpijn. Maar ik heb plezier gehad. Volgend jaar doe ik weer mee. Samen met Hans en Gé. Hopelijk breiden we ons team uit. En halen we nog meer geld op voor het goede doel. Graag wil ik mijn sponsoren bedanken. Al ben ik bang dat ik er vast een paar vergeet.

Het maakt me trots en blij dat zoveel mensen meeleven en doneren voor het goede doel. Dat zwemmen is aardig. Maar de bedankjes zijn voor jullie, de sponsoren. Het is gezien en gewaardeerd. Jullie steun draagt bij aan onderzoek dat de vreselijke ziekte kanker helpt bestrijden. Ik ben bang dat ik vast een paar sponsoren vergeet. Want jullie zijn met velen. Letterlijk te veel om op te noemen. Maar dat je bedankt bent, dat weet je.

Volgend jaar is er weer zo’n zwemtocht. Deze tocht was een groot succes. Laten we de tocht van volgend jaar een nog groter succes maken. Het enthousiasme is er nu. En je moet het ijzer smeden als het heet is. Doe je ook mee volgend jaar? Je hebt nog even om te trainen. Aan het team ‘drijvende wethouders’ mag iedereen worden toegevoegd. Ik hou wel een lijstje bij. De inschrijving start vandaag.

Posted in: Uncategorized