Nog vijfhonderd euro

Posted on 13 september 2018

0


Samen met oud-wethouders Ge Wagemakers en Hans Boerboom, zwem ik zaterdag 15 september twee kilometer in de Maas. We zamelen geld in voor de bestrijding van kanker. Het loopt goed met de sponsoractie. Inmiddels heb ik, inclusief toezeggingen, bijna 2000 euro opgehaald. Niet mijn verdienste. Maar die van de vele sponsoren. En ik moet nog zwemmen. Toch ben ik nu al kei trots en blij. Maar nog niet helemaal tevreden.

Hoe mooi zou het zijn als het bedrag nog wat groter zou kunnen worden. Laten we streven naar 2500 euro. Ik heb een idee. Iedere gesponsorde euro zal ik vanaf nu verdubbelen. Sponsor je een tientje? Ik sponsor voor een tientje mee. Sponsor je vijf euro? Dan ik ook. Zo kan het vlug gaan. Ik ga met deze actie door tot we samen nog vijfhonderd euro extra hebben opgehaald. Meer mag uiteraard. Maar zo blijft het ook bij een daverend succes voor mij nog een beetje behapbaar.

Veel mensen hebben al gesponsord. Die vraag ik niet om nog eens te doneren. Maar misschien kunnen ze mensen aansporen wel mee te doen? Of anders dit bericht delen en / of liken?  En op deze manier meer bekendheid voor de actie te genereren. Toen de sponsoractie begon dacht ik dat vijfhonderd euro een mooi streefbedrag zou zijn. Dat bedrag bleek aan de lage kant. Geen idee of het lukt. Maar misschien komen we een eind richting de 2500. Doe je mee?

Posted in: Uncategorized