Bedankt voor de geweldige inzet

Posted on 14 maart 2017

8


De campagne zit er op. De debatten zijn gevoerd, de flyers uitgedeeld, de posters opgehangen. Het grote wachten is begonnen. Iedereen heeft gedaan wat zij of hij kon, in de hoop de kiezer te overtuigen. Politici staan in de spotlights. Maar het echte werk doen andere mensen.

Natuurlijk, het was een hele drukke tijd. Politici gaan in campagnetijd van werkbezoek naar interview, van debat naar flyeractie, van fotoshoot naar persgesprek. Maar het handwerk en alle voorbereiding doen andere mensen. Vaak mensen die niemand ziet. Natuurlijk hebben politici idealen. Anders zit je op de verkeerde plek. Maar de echte idealisten werken op de achtergrond. Vaak gratis en voor niks. Gewoon, voor een land dat we door willen geven. Gewoon omdat dat zo hoort.

Het is altijd afwachten of de kiezer het grote werk beloont. Voor het CDA zijn de voortekenen positief. Ik vind het enorm spannend natuurlijk. Maar een ding weet ik zeker. Aan de inzet van medewerkers en vrijwilligers heeft het niet gelegen. Ik vind het een eer om mede namens hen de komende jaren Nederland en Brabant te mogen vertegenwoordigen. Ze willen niet in de spotlights. Maar Margot, Rob, Ernst, Susanne en vele anderen, jullie zijn toppers. Bedankt voor alles.

 

Posted in: Uncategorized