Die mevrouw Beckham..

Posted on 14 juli 2016

4


“Victoria Beckham, je weet wel de vrouw van, weet je wat die heeft gedaan? Die heeft haar vijf jarige dochter gekust. Op de mond nog wel! Zomaar op haar verjaardag. Het is toch verschrikkelijk. Dat arme kind kan wel ziek worden! En het lijkt net alsof ze vrijen.”

Een simpele foto van een moeder die een kind kust kan voor onrust zorgen. En zeker als je Victoria Beckham heet. Dat blijkt wel nu de ophef rond een foto op instagram, zelfs tot krantenberichten in Nederland leidt. Er zijn voor- en tegenstanders van het kussen van kinderen. Er blijken zelfs ‘experts’ te bestaan die een kus aan je kind associëren met seks.

Ik ben geen expert. Maar een ding weet ik wel. Een kind heeft behoefte aan veiligheid, geborgenheid en liefde. Een kind dat nooit genegenheid voelt, komt veel tekort. Dat sommige volwassenen een onschuldige kus aan een kind associëren met lust en seks, dat zegt niks over Victoria Beckham. Dat zegt iets over de verknipte geest van ‘experts’ die terug naar school moeten.

Posted in: Uncategorized