PSV is kampioen!

Posted on 8 mei 2016

1


Niemand had het meer verwacht. Maar na een zinderend spannende voetbaldag is PSV kampioen. Wie op het einde van de competitie bovenaan staat, verdient altijd het kampioenschap. En wat mij betreft heeft PSV ook gewoon het beste team. Dat hebben ze in de Champions League wel bewezen. Maar het puntverlies van Ajax vandaag gaat de boeken in als het wonder van Doetinchem. Zonder geluk gaat het niet.

Het laatste wat sterft, is hoop. En Ajax moest nog zien te winnen bij De Graafschap. Maar geen PSV-supporter die serieus rekening hield met een kampioenschap. Vandaag heeft iedereen die Ajax een warm hart toedraagt, een kater. Morgen de PSV-supporters. En terecht. Wat een middag. Wat een slotdag. Wat een spanning. Wat een feest. Eigenlijk gun je iedere competitie zo’n spannend einde.

 

Ch8riCIWsAEgdKG.jpg

 

Posted in: Uncategorized