Ons welzijn

Posted on 18 november 2015

1


‘Ons welzijn’. Dat is de nieuwe naam van de gefuseerde welzijnsorganisatie voor onze regio. Die naam is goed gekozen. Ons vader, ons moeder, ons welzijn. Zo dichtbij moet de nieuwe organisatie voelen. Ambitie moet je hebben!

Fusie of niet, de verschillende organisaties werken al langere tijd nauw samen in de wijken en kernen. Ook nu al vormen zij teams die met andere organisaties samenwerken om het welzijn van mensen te bevorderen. Niet dat zij voor ieder probleem een kant en klaar antwoord hebben. Maar ze zijn wel bereikbaar en zoeken samen met burgers naar een passende aanpak voor iedere (hulp)vraag.

Fusies zijn soms nodig. En fusies zijn altijd gedoe. Fusies kosten in eerste instantie veel energie. Ik wens de medewerkers en vrijwilligers van ‘ons welzijn’ een mooie nieuwe start en een fijne toekomst toe. Samen met burgers werken aan een prettige leefomgeving, dat is mooi en belangrijk werk. Dat werk wordt gezien en gewaardeerd. Gefeliciteerd en op een mooie toekomst!

Posted in: Uncategorized