Loat ze mar komme

Posted on 24 juli 2015

1


“Ge makt wa kloar! :-)” sms’te ontwerper Rene van Rooij me naar aanleiding van dit bericht op de site van het Brabants Dagblad. Tijdens de laatste collegevergadering gaf ik een shirt aan mijn collega’s. Onder voorwaarde dat ze me tijdens hun vakantie een ‘selfie’ in dat shirt zouden sturen. Ik heb veel reacties gekregen. Zowel via twitter als per e-mail. Mensen willen dat shirt hebben. Dat kan nu.

Het is een geinig shirt. Met een knipoog naar het donkere verleden van onze gemeente. Het zou jammer zijn als dat shirt niet meer verkrijgbaar zou zijn. Gelukkig heeft de VVV er vanaf vandaag een aantal in de verkoop. Gezien de grote hoeveelheid reacties verwacht ik wel dat het shirt goed verkocht zal worden. Als tegenprestatie doe ik de VVV via deze weg een voorstel. Maak er een actie van!

Ik stel het volgende voor. Mensen die dat shirt hebben aangeschaft, maken op vakantie een ‘selfie’ en zetten die op twitter met toevoeging van  #loatzemarkomme. De mooiste foto wordt beloond met een VVV-bon en een kleine verrassing van de gemeente Oss. Dat is nog eens stadspromotie. Loat ze mar komme. Ik ben benieuwd.

Embedded image permalink

Posted in: Uncategorized