Osse kwis

Posted on 28 december 2014

2


Het begint echt wel een dingetje te worden. Zeker in onze regio. Ieder zichzelf respecterend dorp heeft een eigen dorpskwis. En dus kon de stad Oss niet achter blijven. En dat hebben we geweten. Voor de eerste editie van de Osse kwis, schreven zich 93! teams in. Ook ik heb met tien vrienden een lange avond gezweet op allerlei (on)mogelijk vragen. Het was pittig. Maar we hebben genoten.

Het is altijd mooi om samen een spelletje te spelen. Zeker in de donkere dagen rond de kerst. Maar wanneer bijna duizend mensen, exclusief de honderden ‘hulplijnen’, volledig opgaan in een kwis, dan geeft dat toch wel een speciaal gevoel. Het benadrukt dat we samen nog wat hebben met elkaar. En dat is heel mooi.

Mede namens mijn teamgenoten (en naar alle waarschijnlijkheid ook namens ruim duizend andere deelnemers) wil ik de organisatie enorm bedanken. Ga er maar aan staan, zo voor de eerste keer. Jullie energie en inzet is gezien en wordt meer dan gewaardeerd. Ik hoop dat er een traditie is geboren, Dank jullie wel. We hebben een geweldige avond gehad.

Posted in: Uncategorized