Motie Dion Graus

Posted on 19 december 2014

9


PVV kamerlid Dion Graus diende een motie in om te voorkomen dat moslims werkzaam kunnen zijn op Schiphol. ‘Preventie’ noemde hij dat. De motie kreeg niet genoeg steun om in de kamer besproken te worden. “Onbeschoft”, vindt Graus. “En als er ooit een aanslag komt op Schiphol, dan spreek ik u hier op aan. Dan bent u medeverantwoordelijk.”  

Maar dat is een schadelijke gedachtekronkel. Volgens Graus vormt iedere moslim een gevaar. En dus moeten alle moslims, als een soort van ongedierte, geweerd worden van Schiphol. Als je vraagtekens zet bij deze gekte, dan ben je plotseling medeverantwoordelijk voor eventuele terroristische aanslagen. Zo lust ik er nog wel een paar.

Een enkele jongere zit dronken achter het stuur. Het zou dus beter zijn, wanneer jongeren niet meer auto zouden rijden. Ik stel daarom voor om rijbewijzen van iedereen onder de dertig per direct in te vorderen. En wie het daar niet mee eens is, die noem ik niet alleen onbeschoft, die is ook medeschuldig aan iedere onschuldige verkeersdeelnemer die om het leven komt. Zo! Wat een gekte… zucht.

1b902ae1fe56249a3bd40c71bb5532b1

Posted in: Uncategorized