In Memoriam Jan Sanders

Posted on 29 april 2014

1


Jan Sanders (71) is niet meer. Een betrokken ambtenaar, raadslid en bestuurslid maar bovenal vader, schoonvader, trotse opa en partner is overleden. We zullen zijn optimisme, inzet en humor missen.

Namens het CDA heeft Jan Sanders jarenlang deel uitgemaakt van de Osse gemeenteraad. Hij viel op door zijn kennis van zaken, zijn betrokkenheid en zijn manier van samenwerken. Jan was een bruggenbouwer, kon met iedereen opschieten en stond vaak tussen de partijen.

Jan was ook een gezelligheidsmens. Hij genoot van zijn sigaret en zijn borreltje en was altijd in voor een praatje. De laatste jaren werd het met zijn gezondheid steeds een beetje minder. Tot het op het laatst echt niet meer ging. Ondanks zijn ziekte bleef Jan levenslustig tot het einde.

Op zijn rouwadvertentie staat: “Voor mij die het aangaat is het niet erg, ik heb genoeg geleden. Voor hen die ik achter laat:  vaarwel en wees tevreden.” Ook die tekst tekent hem. Jan, bedankt voor alles.    

Posted in: Uncategorized