Ruth Peetoom

Posted on 10 april 2011

0


Ruth Peetoom is door de leden gekozen tot nieuwe voorzitter van het CDA. Ze heeft geen gemakkelijke taak op zich genomen. De partij moet zich de komende periode vernieuwen tot de brede volkspartij die het eigenlijk is. Namens de leden is het haar taak daar mee vorm aan te geven. Peetoom zelf staat, evenals een flink deel van de leden, kritisch tegenover de gedoogsamenwerking met de PVV.  Het komt dus aan op goede communicatie en goede samenwerking met Maxime Verhagen en Sybrand van Haersma Buma. In principe zorgt discussie voor verdieping, verbreding en betere besluiten. Een “beweging” zonder leden die op de achtergrond hun invloed aanwenden loopt kans te ontsporen. De benoeming van Peetoom is zeker een kans. Een kans voor de partij om in volwassen discussie samen de juiste weg uit te stippelen naar een mooie toekomst. Een mooie toekomst voor het CDA en voor Nederland.

Posted in: Uncategorized