Krachtig samenwerken, slim verbinden

Posted on 8 april 2011

1


In de lievekamp in Oss heeft op 7 april de werkbijeenkomst “Krachtig samenwerken, slim verbinden”, plaatsgevonden. De bijeenkomst, waaraan ruim 100 professionals deelnamen, was er op gericht alle zogenaamde ketenpartners aan tafel te krijgen rondom een viertal thema’s. Het doel van de bijeenkomst was kennismaken, verbinden en van elkaar leren. Maar vooral bedenken hoe de zorg voor de Osse burgers nog beter kan worden georganiseerd. Vragen als: hoe zetten we de burger nog meer in zijn eigen kracht? Hoe stemmen we de hulp die verschillende instellingen aan een burger leveren beter op elkaar af? Hoe voorkomen we overlap in zorg en hoe komen we er uberhaup achter wie wat wanneer doet? We hebben woorden gerzocht en beelden geschetst bij een ideaalplaatje, een gedragen gezamelijke visie. Duidelijk is dat er heel veel te winnen valt bij betere afstemming en samenwerking. Voorlopig is er werk aan de winkel. We zijn er direct aan begonnen. Wordt vervolgd.

Posted in: Uncategorized