wereldrecordpoging zwerfvuil opruimen.

Posted on 14 maart 2011

0


Woensdag 16 maart wil het “jeugdcollege” samen met alle Ossenaren en de sterkste man van Nederland het wereldrecord zwerfvuil opruimen verbeteren.  Een prachtig initiatief natuurlijk, waaraan ik graag mijn medewerking verleen. Met plastic zak en knijper zal ik mijn persoonlijk record afvalverzamelen proberen te verbreken. De recordpoging toont op een ludieke manier twee dingen. Ten eerste hoeveel rommel we als Ossenaren gewoon op de straat gooien in de verwachting dat een ander het wel op zal ruimen. Maar ook het tegendeel wordt duidelijk. Dat zwerfvuil geen “fact of life” hoeft te zijn. Dat we samen letterlijk de wereld een stukje mooier en schoner kunnen maken. Volgens mij kan het geen kwaad ons daar weer eens bewust van te worden. En als we als Oss een wereldrecord vestigen is dat helemaal mooi natuurlijk. Tot woensdag!

Posted in: Uncategorized