PSV betaalde goeroe John

Posted on 1 juni 2017

5


PSV schijnt vorig jaar 10.000 euro overgemaakt te hebben aan goeroe John Troost. Deze zou er met zijn speciale krachten voor gezorgd hebben dat De Graafschap extra energie kreeg. En zo Ajax verrassend op een gelijkspel kon houden. Op die manier werd PSV op de laatste speeldag alsnog kampioen. Dat meldt de Telegraaf.

PSV wil niet reageren op het bericht. En dat snap ik best. Associaties met goeroes, voodoo-dokters en andere kwakzalvers die met ‘bijzondere gaven’ invloed beweren uit te oefenen op (sport) prestaties, dat komt toch een beetje onvolwassen over. Ik geloof, tot het tegendeel bewezen is, meer in de dikke duim van John dan in een betaling door PSV. Maar, waar of niet waar, voor Goeroe John is het goede reclame.

PSV schijnt pas geld te hebben overgemaakt nadat het kampioenschap daadwerkelijk was binnengehaald. Je moet wel weten dat het heeft gewerkt natuurlijk. Misschien werkt goeroe John op basis van ‘no cure, no pay’. Maar dat kan ik ook. Ik ga vanaf nu mijn bijzondere gaven aanbieden aan Ajax, Feyenoord en PSV. En ze hoeven me alleen te betalen als ze kampioen geworden zijn.

Posted in: Uncategorized