Villa Johanna 2.0

Posted on 7 november 2016

5


Wat was het een groot succes tien jaar gelden, toen Stichting Oss Cultureel de musical Villa Johanna op de planken bracht. En wat een groot succes de afgelopen dagen, met versie 2.0. Oss mag trots zijn op haar talent dat onder professionele begeleiding maximaal de ruimte krijgt. Villa Johanna 2.0 was in een woord geweldig.

Twee keer heb ik de voorstelling mogen zien. De première  op vrijdag en de matinee op zondag. Beiden keren heb ik genoten van een enthousiasme en kwaliteit die je maar zelden ziet. In combinatie met humor, een prachtig decor en aanstekelijke muziek, was het een voorstelling die je wel tien keer kunt zien. Je verveelt je geen seconde.

Er zijn dagen dat je extra trots bent op de plek waar je vandaan komt. Dit waren van die dagen. En daarin ben ik niet alleen. Hoeveel mensen heb ik in de pauze en na de voorstelling horen verzuchten “dat dit toch zomaar kan in Oss.” En we doen het samen. Van de acteurs tot de productie, van de muziek tot het decor, van het bestuur tot aan de sponsors en alles ertussenin.

Ik weet niet of er nog kaarten te koop zijn. Maar 7 en 8 november zijn er ’s avonds nog voorstellingen. Ik raad iedereen die nog niet geweest is aan om als de wiedeweerga kaartjes te bestellen en te genieten van Villa Johanna 2.0. Het is meer dan de moeite waard. Wie talent de ruimte en goede begeleiding geeft, ziet al snel resultaat. Dat is altijd zo. En Stichting Oss Cultureel is daar het bewijs van. Trots!

Afbeeldingsresultaat voor villa johanna 2.0

 

 

Posted in: Uncategorized